Coulourful life! 

Heel veel Fashion geluk en vreugde voor2022 

Het Stijlhuys 

 

 

Beste lezer,

De seizoenen vliegen voorbij! Voor u staat een nieuw seizoen klaar om te beginnen! Met alle prachtige kleuren en rijkdom aan natuurlijke materialen. Het is een van mijn meest favoriete seizoenen en de maand september is mijn lievelings maand! Geniet; rust en Enjoy!
Ik wens u een stijlvol najaar toe!

Met Stijlvolle groet,

Het Stijlhuys 🍁🍂

Er zijn weer nieuwe lunchtasjes!! 

 

 

Tijd voor een nieuw seizoen boordevol nieuwe combinaties en collecties!

Wat zijn we blij om zoveel warme kleuren uit de natuur

 in de wereld van Fashion terug te zien.

Na jaren van zwart en grijs mogen de kleuren weer stralen.

We maken ons klaar voor een warm en liefdevol seizoen. 

Men is blijkbaar toe aan meer zachtheid en warmte binnens- en buitenhuis. 

Dit is ook goed te zien aan de rijke stoffen van de accessoires.

De zachte parelmoer kleuren en roze en doen het nog steeds goed. 

Ook bij Het Stijlhuys verwelkomen wij u opnieuw graag voor nieuwe stijlvolle artikelen in de loop van het seizoen blijven binnen komen.

Daarnaast presenteren wij deze nieuwe items binnenkort op de Winter Fair!

Deze Winter Fair wordt gehouden in het weekend van vrijdag 9 t/m 11 november in de Evenementenhal in Hardenberg.

Wij verwelkomen u daar graag!

maart 2018

De lente is nu echt aangebroken! 

Er zijn verschillende leuke nieuwe artikelen binnen gekomen.

Vrolijke voorjaarstassen en o.a. fleurige sjaals!!

De leuke kleine "Twilly" blijft een succes en een top accessoire om tassen te stijlen. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar, van pink tot aqua, of navy en mint. 

 

De trendkleuren zijn deze zomer felle kleuren zoals rood maar ook zachte kleuren zoals roze. 

Het Stijlhuys houdt van roze en baby blauw maar ook bruin is een 2018 kleur en ideaal om te combineren. 

Er komen nog veel producten binnen waaronder classy oorbellen en producten met een knipoog naar Chanel.

Wij houden van het strikje, het kenmerk van dit geweldige stijlvolle merk.

Kortom, geniet van de mooie dingen en van het leven!

Zien elkaar graag op www.hetstijlhuys.nl of graag op de nieuwe editie van de Summer Fair in Ommen tijdens het Pinksterweekeinde!!

Met vriendelijke groet, 

Het Stijlhuys

2017

Na een goede en vliegende start maakt Het Stijlhuys zich op voor een super leuk stijlvol evenement. Wij staan namelijk op de Summer Fair op Landgoed het Laer in Ommen! Er zijn veel nieuwe stijlvolle producten ingekocht en wij hopen u straks te mogen verwelkomen om deze te presenteren.

Deze Summer Fair wordt gehouden tijdens het Pinksterweekend van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni. De openingstijden zijn van 10:00 uur - 18:00 uur.

Volg ons op Facebook want wie weet wint u binnenkort 2 vrijkaarten voor gratis toegang tot het evenement!

Met een stijlvolle groet,

Franske van Buiten - van Dijkhuizen

 

Welkom bij mijn allereerste stijlblog van Het Stijlhuys!

Het ontwaken van de lente kan niet beter samen gaan dan met de overname van Het Stijlhuys! Het is zo fantastisch om de energie te voelen die mensen en dieren plotsklaps allemaal uitstralen. Alles en iedereen ontwaakt na maanden van grijze kleuren en kou.

Ik vind het een hele eer om per 1 maart de bedrijfsvoering van Het Stijlhuys te mogen voortzetten. Alle dank aan Beryl Lammers die het opgericht heeft. Alles klopt tot in de puntjes en het is een feestje om te starten. Ik nodig u graag uit om een kijkje te nemen tussen de leuke artikelen die helemaal passen bij de Lente! Fris en fleurige accessoires die uw outfit helemaal af maken!

Ik kan niet wachten om u binnenkort compleet nieuwe artikelen te mogen presenteren welke zojuist zijn ingekocht.

Wilt u de website in de gaten houden? Ik zou het leuk vinden als u een reactie in het gastenboek achterlaat wat u van de webwinkel vind.

Voor nu wens ik iedereen een mooi voorjaar met veel zonneschijn en nieuwe energie!

Met stijlvolle groet,

Franske van Buiten - van Dijkhuizen

Na de sneeuw komt zonneschijn..

Ik had het geluk om na in de eerste maand naar de zon te zijn geweest, in de tweede maand van het jaar de skies onder te kunnen binden.. wat een bofkont ben ik! Wij gaan jaarlijks naar een chique wintersportplaats, waar ik al in een eerdere stijlblog iets over schreef mbt de bontmanchetten waar ik helemaal verliefd op werd, en veeeeel te duur heb gekocht (maar ze zijn toch mooi!!). Ik heb ze vervolgens veel goedkoper kunnen inkopen en de kwaliteit en uitstraling zijn hetzelfde, je vindt ze onder 'musthaves'  in de webwinkel Sla je slag! Ook dit jaar heb ik in dezelfde winkel de meest mooie en vrolijke zomerschoentjes gekocht. Ja je leest het goed: zomerschoenen. Af en toe hebben we in NL een beetje een voorjaarsgevoel, wat de dag erna meteen wordt afgestraft met kou, regen en natte sneeuw. Het is natuurlijk nog steeds volop winter dus dat hoort erbij! Maar af en toe even een vleugje voorjaar is mooi meegenomen. Dat brengt me op het volgende; dit voorjaar gaat het er anders uitzien voor Het Stijlhuys. Ik kan er nog niet heel veel over vertellen maar deze webwinkel gaat over in andere, zeer stijlvolle handen... Een dame die én vaste klant van Het Stijlhuys is, én hele goede ideeen heeft met het concept, gaat het per 1 maart van mij overnemen. Welke ideeen ze allemaal heeft laat zich nog even raden, maar ik heb er alle vertrouwen in. Uiteraard is het nog niet zover en tot die tijd kun je gewoon blijven bestellen en genieten van alle mooie accessoires die we te bieden hebben.

Stijlvolle groet.

 

Start van het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar was goed en wel begonnen of ik kon mijn koffers pakken... om op vakantie te gaan ;-). Wij hebben de zon opgezocht in de vorm van een cruise in het Midden-Oosten met als startpunt Dubai. Bij het boeken van deze reis kreeg ik visioenen van kleurige en geurige souks waar ik met tassen vol mooie accessoires vandaan zou komen om via Het Stijlhuys te verkopen. Op die manier zou ik mijn voorraad en de website met stijlvolle en exclusieve artikelen (want hier niet te koop) aanvullen. Dat is niet gebeurd. De souks waren er, de spullen ook maar ik vond het niet 'Het Stijlhuys-waardig'. In de Emiraten tref je met name mensen uit India en Pakistan, die hun waren uit China halen (of bestellen?). Dit wordt verkocht op de souks, met hier en daar een authentiek souvenirwinkeltje. Ik heb de meest mooie sjaals gezien die ik graag mee had willen nemen, maar de prijs was dusdanig hoog dat het hier voor slechts een select publiek aantrekkelijk zou zijn. En natuurlijk, op een souk ding je af maar als de verkopers de prijs in eerste instantie verdriedubbelen, hou je na stevige onderhandelingen nog een beste prijs over! Dat viel dus tegen alhoewel ik voor mezelf 2 prachtige sjaals heb meegenomen en daar goed geld voor heb betaald, maar ik had dat ervoor over. De vakantie was heerlijk, we zijn weer opgeladen voor een nieuw jaar en ik kijk er naar uit om richting het voorjaar te gaan; doorgaans het getijde waarin we onze garderobe na een lange winter weer verversen en opfrissen, met bijbehorende accessoires. Kom maar op!

Stijlvolle groet.

 

 

 

 

 

 

Ode aan Hermès

Mijn 'alltime favorite' merk is Hermes. Ik kan er niets aan doen maar werkelijk álles vind ik mooi... en onbetaalbaar. De tassen zijn subliem en ik hoef er niet eens eentje te hebben; er alleen maar naar kijken kan mij gelukkig maken (dat hoeft mijn man overigens niet te weten). Ik heb mijzelf tot doel gesteld om elk jaar zo'n iconische Hermès-sjaal te kopen, en dat mag best vintage zijn. In mij la liggen al een paar van die beauties en een sjaal-fan als ik zal ze heel vaak dragen. Het liefst op een wit bloesje met donkere jeans en instappers; meer heeft zo'n pronkstuk niet nodig om tot z'n recht te komen. Ik heb een wishlist en daar staan verdacht veel Hermès items op. Vorig jaar heb ik mijzelf getrakteerd op een middelgrote cover met schrijfblok in die mooie kleur oranje waar het merk zo beroemd om is. Deze gebruik ik iedere dag en als ik hem uit mijn tas haal voel ik vlinders in mijn buik. Het materiaal ... de kleur... en het blijft zo mooi ook na intensief gebruik. Met recht een goede investering! Wat ik ook leuk vind zijn de accessoires. Zo vind je in mijn webshop de 'Twilly': een dun sjaaltje met verschillende printjes en geïnspireerd door Hermès. Leuk om de nek, pols, tas en zelfs hoed. Op facebook heb ik verschillende foto's gepost met manieren waarop je deze kleine smaakmaker kunt dragen. Want je ietwat saaie tas is opeens weer helemaal leuk en goed voor een tweede ronde! Ook heb ik kettingen & armbanden van hoorn laten maken die lijken op de Hermès variant. Eén keer investeren en een leven lang geluk..

Stijlvolle groet.

Najaar

 

 

Keuzes maken

Zelf heb ik nooit erg veel moeite met keuzes maken: maar soms sta je wel voor lastige keuzes en dan heeft het voor mij meer te maken met bijstellen van verwachtingen. In het geval van Het Stijlhuys kwam ik er gaandeweg het voorjaar achter dat jullie (klanten) meer interesse hebben in de (persoonlijke) accessoires, tassen en 'musthaves'. Dat loopt heel goed! Helaas blijven de interieuraccessoires achter... en ja, dan moet je keuzes maken om ook als webwinkel te kunnen blijven bestaan. Daarom heb ik de knoop doorgehakt en gaat Het Stijlhuys verder als accessoireswebwinkel. Helemaal leuk want ik beschouw het als een groot compliment dat jullie de producten die ik inkoop (en met zorg uitkies uit het énorme aanbod) kopen en willen dragen! In de webwinkel staan de laatste interieurobjecten met grote korting, dus mocht je nog je slag willen slaan... Nu doen!

Stijlvolle groet.

 

 

 

Oorbellen

Ik ben gék op oorbellen. Dat heb ik niet van een vreemde: de anekdote in de familie gaat dat mijn moeder tijdens de nachtelijke vakantiereis mijn vader over heeft weten te halen om tóch nog even terug te gaan naar huis want ze had geen oorbellen in... Zelf kan ik niet bedenken wanneer ik geen oorbellen in heb, ook tijdens het sporten draag ik ze. Zonder voel ik me zo kaal! Maar we hebben het hier wel over chique en ingetogen oorstekers. Je zult mij niet zien met lange of grote oorhangers, ook niet voor een feestje. Grote ringen? Mij niet gezien! Als ik al oorbellen koop dan zijn het altijd exemplaren die jaren meegaan en eigenlijk niet uit de mode raken. Ook kijk ik of ze overal bij passen qua kleding. Pareloorbellen zijn mijn favoriet, momenteel draag ik het meest de parel oorbellen met een strikje, zoals oorbel 'Do' die ook te koop is. Mooi, simpel en stijlvol. Daar gaat het om! Kijk onder 'Mooi & Tijdloos' en kies jouw oorstekers uit. Ik ben altijd op zoek naar mooie dingen die niet overal te koop zijn, en ik vind dat me dat weer goed gelukt is. Nog niet alles is binnen maar er is al veel keus. Succes!

Stijlvolle groet.

 

Zwart / wit

De combinatie zwart/wit verveelt nooit en blijft een klassieker. Samen met (zilver-)grijs en donkerblauw zijn dat mijn favoriete kleuren. Klinkt saai maar is het niet. Toegegeven; wel klassiek. Dat maakt ook dat je langer van mooie, wat duurdere basisstukken kunt genieten want deze kleuren kunnen echt altijd. In mijn zoektocht naar mooie spullen zie je deze liefde voor deze kleuren weer terugkomen. Het eigen label Stijlvol. is in zwart/wit. Een nieuw ontwerp is het lunchtasje. Ik kwam erop omdat ik mijn zelf klaargemaakte lunch altijd maar in mijn werktas moest proppen, altijd aan zoeken was naar dat ene tussendoortje en vaak een appel of banaan een paar dagen later onderin de tas terugvond. Ik was vast niet de enige en daar moest verandering in komen! Een nieuw livestyleproduct was geboren en ik ben er trots op. Geen geprop meer in de werktas, maar een handig, klein stijlvol uitziend tasje met genoeg ruimte en die afgesloten kan worden. Je zet hem zo in de koelkast zodat iedereen weet dat die lunch van een stijlvolle collega is. En de prijs? Daar hoef je het niet voor de laten; voor €8,95 heb je hem al. Wees er snel bij want de oplage van deze gadget is beperkt!

Stijlvolle groet.

 

 

 

Stijliconen

Het woord 'stijlicoon' zal vaker vallen in deze blogjes. Eén van mijn favoriete stijliconen en inspiratiebron is Koningin Máxima. Werkelijk alles staat haar. Uiteraard bijgestaan door een team van stylisten en de beste couturiers komt zij altijd heel stijlvol voor de dag. Super PR voor ons landje waar dameskleding vooral 'comfortabel' moet zijn.. En wat zou ik graag eens in haar huis kijken of ze haar elegantie ook doorvoert in haar interieur. Zelf ben ik gegrepen door sieraden van hoorn. Tijdloos, elegant en ze passen overal bij. Je ziet ze niet zo heel veel en heeft juist daardoor een exclusieve uitstraling. Ook sportief zijn deze kettingen en armbanden goed te dragen. Máxima is er ook dol op, getuige één van de foto's die ik van haar tegenkwam waar ze een grove ketting van hoorn draagt. Ik vermoed dat deze van Hermès is. Ik ben op zoek gegaan en heb in een ver oord een leverancier gevonden die kettingen en armbanden naar mijn wensen heeft vervaardigd. Deze komen komende week (wk 5) binnen en ik zal ze meteen op de site zetten. Vol spanning wacht ik de levering af! Uiteraard heb ik het weer in kleine aantallen laten komen zodat het bijzonder blijft. En de prijs? Daar hoef je het niet voor te laten: de armbanden zullen €19,95 kosten en de kettingen €39,95 exclusief verzendkosten. Dus nog even geduld, hou de site in de gaten!

Stijlvolle groet.

 

Mooie dingen..                                                                                                                                   

Soms kom ik mooie dingen tegen die maar niet uit mijn hoofd gaan. Omdat het prijskaartje (te) dikwijls een (te) hoog bedrag aangeeft verplicht ik mijzelf vaak er nog even een nachtje over te slapen. Zit het dan nóg in mijn hoofd en kan ik écht niet zonder, dan 'mag' het mits er die maand niet nog andere hoge uitgaves komen (of al zijn geweest). Zo ook die keer dat we aan het skiën waren in Ischgl, een wintersportplaats dat niet bekend staat als financieel aantrekkelijk. Maar móóie winkels..! In een drogisterij annex bijouterie zag ik ze liggen: zwarte manchetten van echt vossenbont. Ze riepen mijn naam; ik moest ze gewoon hebben. Ik zag het exact voor me hoe en wanneer ik ze zou dragen en bij welk kledingstuk. Bij het afrekenen moest ik even slikken maar ik heb er geen spijt van gehad. De aankoop was jaren geleden en nog steeds draag ik ze met veel plezier. Niet te vaak, het moet een verrassingselement blijven. En altijd krijg ik er positieve reacties op en vaak ook de vraag waar ik ze gekocht heb. Dames, met dit in het achterhoofd ben ik op zoek gegaan en heb mooie exemplaren gevonden die je in de webwinkel onder 'Stijlvol' kunt vinden. Mits ik ze al niet zelf heb gehouden...

Stijvolle groet.

 

Jujuhats                                                                                                                                               

Op vakantie bladerend in een buitenlands interieurmagazine (ook op vakantie laat deze passie mij niet los en krijg ik vaak de meest briljante ideeën) kwam ik er eentje tegen: een jujuhat. Nooit van gehoord en geen idee van de oorsprong van deze hoeden. Want dat zijn het eigenlijk: hoeden die een Kamaroense stam droeg en voor de toeristen met fotocamera waarschijnlijk nog wel eens opzetten. Maar o zo mooi om te gebruiken als interieurdecoratie. Ik was er op slag verliefd op! Dat er een heftig prijskaartje aanhing deerde me niet, ik moest en zou dit product zelf hebben en ook gaan verkopen. Het is een nog relatief onbekend product in Nederland, alhoewel er de laatste tijd steeds meer foto's van jujuhats die bij BN'ers (denk aan de familie Oerlemans en Ruben Nicolai)in huis hangen voorbij komen. Het is een eyecatcher die verder niet veel nodig heeft. Hang ze aan de muur in plaats van een schilderij, plaats ze op een standaard (kan Het Stijlhuys leveren) of leg er eentje in een mooie grote mand. Succes gegarandeerd. Niet iedereen is meteen bereid om er eentje te kopen, een jujuhat kost €325,- (grootste uitvoering) maar je haalt wel iets bijzonders in huis wat authentiek, eigenzinnig, verfijnd en chic is. Willen we dat niet allemaal?

Stijlvolle groet.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Geen verzendkosten voor bestellingen in Zwolle!

Als u woonachtig bent in Zwolle en een bestelling plaatst met de code 038 dan rekenen wij geen verzendkosten voor u!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Het Stijlhuys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel